Početna / Kultura / U BKC-u Živinice u četvrtak NOĆ FILMA

U BKC-u Živinice u četvrtak NOĆ FILMA

Kult Art Vlada TK 2U četvrtak će u Kino sali BKC-a Živinice biti održana Noć filma, u okviru koje će biti projecirani najnoviji 3D filmovi svjetske produkcije.

15.9.2017_14_15_02_Coco_novi_HRU 18 sati počinje animirani film „ Coco i velika tajna“.

SADRŽAJ  FILMA:

Miguel sanja o tome da postane muzičar kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o historiji Miguelove obitelji.

Drugi film je THOR: Ragnarok koji je na rasporedu od 20 sati.

SADRŽAJ FILMA:
U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Ulaz na projekcije je 4 KM.THOR

Check Also

DSCN2474

Održana jubilarna, deseta Likovna kolonija „Vršani 2018“

U organizaciji Udruženja građana Umjetničke likovne kolonije Vršani održana je jubilarna, 10. Likovna kolonija „Vršani ...