Početna / Aktuelnosti / Neuništivi Ćiro preuzima „Slogu“ iz Simin Hana!?

Neuništivi Ćiro preuzima „Slogu“ iz Simin Hana!?

Bivši hrvatski izbornik Ćiro Blažević blizu je preuzimanja BiH drugoligaša Sloge iz Siminog Hana.

ciro-blazevic7– Mogu reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u BiH nogomet. Samo bih u BiH otišao trenirati i raditi – rekao je Ćiro za Klix.

Čelnik Sloge Azmir Husić u potrazi je za novim trenerom nakon što je klub raskinuo suradnju s Darkom Vojvodićem. Ćiro dobro poznaje Husića jer je s njim surađivao dok je radio u Slobodi iz Tuzle.

– Husić je vrlo nadaren za posao koji radi. Siguran sam da će napraviti uspjeh koji pobornici ovog kluba očekuju. Bio bih veoma počašćen kada bih opet ostvario suradnju s njim, ovaj put u Slogi. U tuzlanskoj Slobodi smo surađivali na najidealniji način i jako bi me veselilo da dođe do nove ‘ljubavi’ – smatra Ćiro koji je bio i izbornik BiH reprezentacije.

Slogin čelnik Husić otkrio je da bi Ćiro mogao dobiti posao. – Još uvijek nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore – rekao je Husić.

Check Also

akif ulica

Grad Tuzla / od 23. avgusta potpuna obustava saobraćaja u ulici Akifa Šeremeta (Kaldrma)

“Obavještavamo građane da će od 23.08.2018. godine, početi radovi na rekonstrukciji saobraćajnice u ulici Akifa ...