Početna / Aktuelnosti / Fun zona ispred Mejdana za utakmicu BiH – Francuska: Budimo poprište najglasnijeg navijanja u državi!

Fun zona ispred Mejdana za utakmicu BiH – Francuska: Budimo poprište najglasnijeg navijanja u državi!

Iz SKPC Mejdana povodom košarkaškog spektakla najavljuju posebno prilagođen prostor, namijenjen svim navijačima, građanima i djeci, kako bi što kvalitetnije proveli vrijeme prije i nakon utakmice.

Grad Tuzla i SKPC Mejdan u petak 29.06.2018.godine će biti centar evropske košarke, a naši navijači imat će priliku da na najbolji način iskažusvoju privrženost i ljubav prema BIH i košarci.

*Budimo poprište najglasnijeg navijanja u Bosni i Hercegovini*

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će protiv selekcije Francuske odigrati kvalifikacionu utakmicu za Svjetsko prvenstvo u košarci koje će se održati u Kini od 31. avgusta -15. septembra 2019. godine.

*Posjetite FUN ZONU,navijajte za naše Zmajeve i dobro se zabavite!*

U fun zoni program će biti upriličen od 12 sati, točenje alkohola samo na fun zoni, DJ Soul je na programu od 17 sati, program upotpunjen mobilnim koševima za djecu i odrasle, za nagradne igre sponzora, voditelj programa Hazim Mujčinović.

Stoga, pozivamo sve naše navijače i građane da bodre BiH košarkašku reprezentaciju i naše Zmajeve, te da dođu u Fun Zonu, da zajednički uživamo. Družimo se sa našim Zmajevima i pobijedimo Galske pijetlove!

Sponzori-učesnici na Fun zoni Carlsberg, Coca Cola, BH-telecom, Sarajevski kiseljak,Sporticus,Red Bull…ffun

Check Also

Krovno udruženje mladih TK u radnoj posjeti ministarstvu

U cilju stvaranja i provođenja politika prema mladima na području Tuzlanskog kantona, ministar za kulturu, ...