Početna / Aktuelnosti / Čestitka HKD ‘Napredak’: Neka svjetlost Božića donese obilje mira

Čestitka HKD ‘Napredak’: Neka svjetlost Božića donese obilje mira

Predsjednik Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” Nikola Čiča uputio je čestitku povodom blagdana Božića, u ime Središnje uprave HKD “Napredak” i osobno ime, svim vjernicima katoličke vjere i svima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

U čestitki je, između ostalog, napisao da se “rodio sin Božji, na nebu zasja zvijezda i osvijetli put kojim trebaju hoditi svi koji su željni topline, ljubavi, lijepe riječi i istinskih vrijednosti”, navodi se u saopćenju HKD “Napredak”.

– Radujmo se rođenju sina Božjeg, nahranimo duše ljubavlju, razumijevanjem i međusobnim uvažavanjem, ispunimo srca otkucajima koji odišu mirom i spokojem i budimo utjeha onima koji za njom vape. Neka vam svjetlost najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića donese obilje mira, zadovoljstva, napretka, sreće i ljubavi, te obiteljske i prijateljske bliskosti – navodi se u čestitki predsjednika HKD “Napredak” Nikole Čiče, uz poruku čestit i blagoslovljen Božić!

Check Also

U Tuzli obilježen 22.maj Dan policije Tuzlanskog kantona

U povodu Dana policije 22.maja delegacija MUP-a Tuzlanskog kantona, Uprave policije,Skupštine TK, Federalnog ministarstva za ...